Descriere
Tratarea acestei afecţiuni constă într-o cură cu ceai ce conţine un amestec de 16 plante medicinale, cum ar fi:
- Păpădie
- Măseaua calului
- Soc
- Cornul viperei
- Cicoare
- Creţişoară
- Turiţa mare
- Limba cerbului
ROL TERAPEUTIC:
- Diuretic
- Laxativ
- Sudorific
- Normalizează în timp tulburările metabolice sau glandulare eliminând grăsimile şi surplusul de apă.
DURATA TRATAMENTULUI:
Tratamentul se va urma pe durata a 1-3 luni, în funcţie de greutatea organismului.
REGIM ALIMENTAR:
Se evită mâncărurile grase, grăsimile de orice fel, dulciurile(ciocolată, prăjiturile)pâinea, cafea, alcool, brânza grasă. Se bea apă cu oţet de mere(un pahar apă +2 linguriţe oţet de mere).
MOD DE PREPARARE ŞI CONSUM:
Se face infuzie din 2 linguri cu plante şi 1 litru de apă, când apa dă în clocot, se pun plantele, se opreşte din fiert, se acoperă şi se lasă la răcit 15-20 min.Cantitatea de ceai se bea pe parcursul zilei (4 căni) înaintea meselor principale cu o jumatate de oră înainte.
Pentru persoanele care doresc un efect mai rapid le recomndăm şi tinctura din plante, o lingură înainte de fiecare cană cu ceai consumat.
SFATURI:
Se pun comprese cu apă şi oţet(50%apă,%50%oţet) pe abdomen. Se face baie fierbinte o dată pe săptămână (numai dacă nu suferiţi cu inima), durata băii este de 30 min şi în apă puneţi 200-300 g carbonat acid de sodiu(adică bicarbonat de sodiu).
Recenzii
Nu există recenzii până acum.